heet onder de voeten

Komt er een Lucifer en Arrow cross-over?

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© The CW Television Network / John P. Fleenor/Netflix Komt er een Lucifer en Arrow cross-over?
RTL

Zien we de duivel straks ineens in Starling City? Hoewel fans van de twee series al hun hoop hadden gevestigd op een cross-over, moet Lucifer-hoofdrolspeler Tom Ellis (40) zijn volgers teleurstellen...

"Opeens ben ik onderdeel van een andere show"

Regelmatig bouwen The Flash, Arrow, Supergirl en Legends of Tommorow (allemaal onderdeel van het DC-universe) naar één groot hoogtepunt waar alle series samenkomen om het kwaad te bestrijden. Al deze shows worden opgenomen in Canada, Vancouver om precies te zijn.

Toen fans Lucifer-acteur Tom Ellis daar spotte wisten ze het dan ook zeker: Lucifer is onderdeel van het multiverse. Maar helaas, volgens de duivel blijft hij gewoon in Los Angeles.

Laatste seizoen Lucifer krijgt extra afleveringen
Lees ook

Laatste seizoen Lucifer krijgt extra afleveringen

Als Entertainment Tonight hem vraagt naar een eventuele cross-over breekt hij de harten van honderden fans. De acteur was namelijk alleen maar in Vancouver vanwege een verjaardag. "Dit is wat er gebeurde: ik ga een weekend naar Vancouver voor de verjaardag van een vriend en opeens ben ik onderdeel van een andere show."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het is geen geheim dat het aankomende seizoen van Lucifer tevens ook de laatste is. Op de vraag of er eventueel nog een spin-off komt reageert de 40-jarige mysterieus. "Ik ben de verkeerde persoon om deze vraag te beantwoorden", aldus Tom.

Lees meer over
Netflixserie