Heftig

Weer kanker ontdekt bij Bibian Mentel

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPWeer kanker ontdekt bij Bibian Mentel
RTL

Verschrikkelijk nieuws voor oud-snowboardster Bibian Mentel (47). Er is wederom een tumor bij haar ontdekt en volgens haar man is de tumor al zo groot dat bestralen geen mogelijkheid meer is.

“De kanker lijkt niet meer te stoppen"

“Na de euforie van afgelopen zaterdag waarbij Bibian en Joost op een geweldige manier een ticket wisten te veroveren voor de finale van DWTS kwam maandag de man met de moker weer voorbij”, begint Edwin op zijn Facebook-pagina. “Weer die kut kanker. In een wervel vlak boven de stellage in haar onderrug. De tumor is al dermate groot dat bestralen geen optie meer is en dus zal Bibian eind November weer een zware operatie moeten ondergaan.”

Bibian Mentel onthutst door kritiek deelname DWTS
Lees ook

Bibian Mentel onthutst door kritiek deelname DWTS

“De kanker lijkt niet meer te stoppen. Diverse uitzaaiingen in Bibian haar longen en ook in haar skelet groeien ondanks de medicijnen langzaam maar gestaag door en nu dus nu wederom een tumor in een rugwervel”, vervolgt hij het droevige bericht.

Toch laat Edwin weten dat Bibian, ondanks deze tegenslag, alsnog deel zal nemen aan de finale van Dancing With The Stars komende zaterdag. “In overleg met haar specialisten is er gekeken wat wel en wat niet een risico zou kunnen opleveren. (…) Opgeven is voor Bibian geen optie”, sluit hij het bericht af. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Nog geen drie maanden geleden hadden Bibian en haar gezin ook al een enorme klap te verwerken. Toen waren er ook al nieuwe tumoren ontdekt. Bibian en haar man Edwin vertelde in RTL Boulevard openhartig over deze moeilijke periode. 

Lees meer over
Bibian Mentel