Jesus is King

Kanye West brengt eindelijk langverwacht album uit

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKanye West brengt eindelijk langverwacht album uit
RTL

Het geduld van de fans van Kanye West is eindelijk beloond. De rapper heeft vrijdagochtend (lokale tijd) zijn meermaals uitgestelde nieuwe album Jesus is King uitgebracht. De plaat staat op streamingdiensten als Spotify en iTunes.

"Aan mijn fans, dank voor jullie loyaliteit en geduld"

De rapper zou Jesus is King eigenlijk al vorige maand uitbrengen, maar verplaatste dat omdat hij nog niet tevreden was over het eindresultaat. Donderdag deelde Kanye dat het album om middernacht zou uitkomen, maar hij liet op het laatste moment op Twitter weten dat er toch nog wat moest worden geperfectioneerd. "Aan mijn fans, dank voor jullie loyaliteit en geduld. We zijn de mixen aan het verbeteren op de nummers Everything We Need, Follow God en Water." Wel beloofde de man van Kim Kardashian dat hij niet zou slapen tot het album af is.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kanye West wil nog steeds president van Amerika worden
Lees ook

Kanye West wil nog steeds president van Amerika worden

De rapper maakt zijn uitstelgedrag overigens meer dan goed. Hij maakte donderdag bekend rond de kerst met nog een nieuw album te komen. Jesus is Born zou zijn geïnspireerd door zijn beroemde Sunday Service, de muzikale dienst waarin hij gospelversies zingt van zijn grootste hits en die van anderen.

Lees meer over
Kanye West