Wink wink

Roxeanne Hazes beladen met kritiek om uiterlijk

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRoxeanne Hazes beladen met kritiek om uiterlijk
RTL

Het zit niet altijd mee voor Roxeanne Hazes (26). Waar ze vaak overspoeld wordt met liefde op social media, is het dit keer niet het geval. De zangeres krijgt behoorlijk wat negatieve reacties op haar meest recente kiekje.

"Echt niet mooi"

Het opvallende uiterlijk van Roxeanne en haar kledingstijl krijgen vaak veel aandacht, maar niet altijd even positief. Dit keer is het voornamelijk negatieve aandacht die de zangeres krijgt. "Gewoon een foto van een paar wenkbrauwen op vakantie... die moest ik apart inchecken", grapt ze bij een kiekje waarop ze behoorlijk aanwezige wenkbrauwen heeft. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Roxeanne Hazes: 'Aan deze plaat is toch niets schokkend?'
Lees ook

Roxeanne Hazes: 'Aan deze plaat is toch niets schokkend?'

"En wie mag dat weer tillen?", reageert vriend Erik grappend. Maar hij is één van de weinigen die iets leuks onder het kiekje zetten. "Echt niet mooi, je bent prachtig zonder die harde zwarte strepen", "Waarom je wenkbrauwen zo dik. Ik vind het niet mooi" en "Staat heel onnatuurlijk, heel erg hard!" zijn slechts een paar van de reacties onder de foto. 

Hoewel dit misschien niet zo leuk is, heeft Roxeanne verder enorm veel succes bij haar fans. Zo stond ze onlangs in een uitverkocht Paradiso, zoals te zien is in de video hieronder. 

Lees meer over
Roxeanne HazesInstagram