Airpool Karaoke

James Corden strikt Kanye West voor Carpool Karaoke

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Twitter @The Late Late Show with James Gore-denJames Corden strikt Kanye West voor Carpool Karaoke
RTL

Na meerdere pogingen is het James Corden dan eindelijk gelukt om Kanye West te strikken voor zijn Carpool Karaoke. Althans, hun ontmoeting vond voor een keer niet plaats in een SUV, maar in een vliegtuig en werd door Corden omgedoopt tot Airpool Karaoke.

Kanye nodigde de talkshowhost maandag uit om mee te vliegen in zijn privéjet nadat James' vlucht naar Los Angeles was gecanceld. In het vliegtuig zat het voltallige koor van Kanye's Sunday Service met wie hij daarvoor had opgetreden. Uiteraard bracht het koor live wat nummers ten gehore. Kanye zong, behalve een van zijn iconische hits Jesus Walks uiteraard ook een aantal nummers van zijn vorige week verschenen album Jesus Is King, waaronder Selah.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kassa! Kanye West-film is goudmijn
Lees ook

Kassa! Kanye West-film is goudmijn

Kanye heeft in het verleden meerdere keren toegezegd mee te doen aan Carpool Karaoke, maar zegde iedere keer af. "We hebben het geprobeerd. Hij heeft twee keer afgezegd, misschien wel drie keer. Eén keer gebeurde dat toen ik al om de hoek was bij zijn huis. Ik stond voor de deur en ze zeiden: 'Hij is er nu niet voor in de stemming. We doen het een andere keer'", zei de presentator een aantal maanden geleden in zijn talkshow.

Kanye West heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten:

Lees meer over
Kanye WestJames Corden