Confessions

Expeditie-Mariana betuigt spijt aan Kim Kötter

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/Martijn van GelderExpeditie-Mariana betuigt spijt aan Kim Kötter
RTL

Het is een extreem spannend seizoen van Expeditie Robinson, mede dankzij de deelname van Mariana Verkerk (59). De modellencoach haalt streek na streek uit en wist ervoor te zorgen dat haar bondgenoot Kim Kötter (37) naar Duivelseiland moest vertrekken. Toch blijkt er een andere kant aan het verhaal te zitten, legt Kim uit. Let op: dit artikel bevat spoilers over het huidige seizoen van Expeditie Robinson.

"Kalvijn was een beetje de mol"

Kim kreeg het zwaar in Expeditie Robinson. Nadat ze door haar mede-kampleden naar Duivelseiland werd gestuurd, was het snel gedaan met de deelname van de blondine. En wie daar schuldig aan is? Kalvijn, meent de blondine in Robinson Confessions. Ook al lijkt het erop dat Mariana de boosdoener is, het was juist de YouTuber die het snode plannetje bekokstoofde. "Het is toch een spel (...) Ze heeft gezegd: je hebt gelogen tegen mij. En wat ze daarmee bedoelde, was dat ze dacht dat ik haar altijd wilde wegstemmen", aldus Kim. 

Fans ontdekken enorme spoiler in Expeditie Robinson
Lees ook

Fans ontdekken enorme spoiler in Expeditie Robinson

Toch klopt dit niet helemaal volgens de presentatrice. "Kalvijn heeft geprobeerd de anderen een beetje op het verkeerde been te zetten", legt Kim uit. "En heeft gezegd: 'Wij stemmen allemaal op Mariana, want dat wil Kim.' Maar dat was helemaal niet waar." Het pakte dus anders uit dan gedacht. "Kalvijn was een beetje de mol." Over Mariana vertelt Kim: "Ze heeft spijt. En ze vindt het heel lastig om bepaalde dingen terug te zien." 

Mariana heeft haar kant van het verhaal gedeeld in Robinson Confessions. Bekijk de aflevering hieronder. 

Lees meer over
KalvijnKim KötterExpeditie RobinsonTv-programmaTelevisie