Insta-famous

GTST-Robin Martens weer terug na 'mishandeling' politieagent

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANP GTST-Robin Martens weer terug na 'mishandeling' politieagent
RTL

Voormalig GTST-actrice Robin Martens (27) kwam in opspraak nadat een filmpje was uitgelekt waarop te zien was hoe ze tekeerging tegen een politieagent. Inmiddels is de brunette weer helemaal terug van weggeweest en deelt haar eerste krachtige foto op Instagram.

"Ik leef nog. Sterker dan ooit"

Het is voor het eerst dat Robin weer te zien is op social media. "Pijn is er niet voor altijd", begint de 27-jarige haar krachtige comeback op Instagram. "Ik leef nog. Sterker dan ooit. Ik hou van jullie", zet de voormalige GTST-actrice bij de selfie. En dat levert haar enorm veel positieve reacties op van haar volgers. "Je bent mooi, je blijft mooi, je bent sterk, je blijft sterk, je hebt mooie ogen, je ogen blijven zo mooi als diamanten", vindt eentje. "Mooi en puur", zegt een ander. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Robin Martens officieel verdacht van mishandeling van ambtenaar
Lees ook

Robin Martens officieel verdacht van mishandeling van ambtenaar

Robin werd in oktober aangehouden wegens mishandeling van een politieagent in Castricum. De actrice zou hem meermaals hebben geslagen in het gezicht. Ondanks de beelden hield de oud-GTST'er voet bij stuk dat er geen sprake was van mishandeling. Bovendien liet haar manager aan RTL Boulevard weten dat hij vond dat een storm in een glas water was. Op 19 november moet Robin zich melden bij het OM.

Bekijk hieronder Robins emotionele interview bij Beau, waarin ze precies uitlegt hoe zij de bewuste avond herinnert. 

Lees meer over
Robin MartensGTSTMishandelingPolitieInstagram