zwaan-kleef-aan

Wendy van Dijk en dochtertje Lizzy twee handen op één buik

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @wendyvandijk3Wendy van Dijk en dochtertje Lizzy twee handen op één buik
RTL

Kleine meisjes worden groot, maar daar wil Wendy van Dijk (48) nog even niet aan denken. De presentatrice wil zo lang mogelijk knuffelen en kroelen met haar jongste. "Mijn kleine meisje wordt zo groot, maar de liefde voor haar en onze kids blijft maar groeien", laat Wendy weten via Instagram. Wacht maar tot ze gaat puberen...

"De liefde voor haar en onze kids blijft maar groeien"

Volgens de tekst bij de post van de blondine hebben ze in huize Van Dijk-Galjaard vandaag een 'zwaan-kleef-aan dag'. "Zo’n dag dat je elkaar niet los laat en alles lekker samen doet", legt Wendy voor de zekerheid nog even uit. Bij het bericht deelt ze een kiekje van zichzelf waar ze dochtertje Lizzy van negen, stevig vasthoudt.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Televizier-Ring Wendy van Dijk is uit huis gestolen
Lees ook

Televizier-Ring Wendy van Dijk is uit huis gestolen

"Hier precies hetzelfde. Ons dochtertje van vier jaar wordt met de dag alleen maar leuker en nóg meer kroelerig", reageert een volger onder haar post. Een andere fan laat achter: "Wat heerlijk! Mijn jongste is nu zestien en negen maanden, niet te vergeten. En knuffelen wil ze niet meer volgens haar heb ik haar een overdosis gegeven ik mis het iedere dag "

Wendy en haar gezin zijn het afgelopen jaar veelvuldig in het nieuws geweest. Eerst vanwege haar overstap naar SBS, en daarna door haar relatiecrisis met man Erland Galjaard.

Lees meer over
Wendy van Dijk