welkom thuis

Monique Westenberg verwelkomt nieuw gezinslid met open armen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @moniquenoellMonique Westenberg verwelkomt nieuw gezinslid met open armen
RTL

Het wordt een drukke boel bij André Hazes (25) en zijn vriendin Monique Westenberg (41) thuis. Het stel heeft namelijk een puppy opgenomen in hun gezin. De tortelduifjes besloten het hondje te adopteren nadat ze verliefd op hem werden tijdens hun bezoek aan een opvang op Bonaire, waar het stel een paar weken geleden op vakantie was.

"Ik had me geen betere thuiskomst voor hem kunnen bedenken"

Sinds het overlijden van haar geliefde Dunya speelde Monique met de gedachte er nog een hondje bij te nemen. "Ik merk aan Gioia dat ze zich alleen voelt en vind twee honden in huis leuker dan één", schreef ze eerder al op haar Instagram. Ze besloot het op zich af te laten komen, zodat "hij of zij ineens op je pad' komt." En daar was hij dan... Frenkie.

Monique Westenberg geeft briljante clapback
Lees ook

Monique Westenberg geeft briljante clapback

Volgens Monique koos Frenkie vanaf het moment dat ze de opvang binnenliepen voor haar en André. "Hij was niet meer weg te slaan bij André en mij en voelde gelijk vertrouwd!" Inmiddels zijn we drie weken verder en is het hondje eindelijk in Nederland bij het gezin.

Op Instagram laat Mo weten dat de kleine Dré reikhalzend naar het moment heeft uitgekeken. "Wat gingen de afgelopen drie weken langzaam voorbij. Iedere dag een sticker plakken", vertelt ze bij een aantal foto's van haar nieuwste aanwinst. "Dit hondje heeft iets bijzonders voor mij. Herkenning!"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ook Monique's andere hondje, Gioia, reageert lief op de komst van de viervoeter. "Ze is zó ontzettend blij dat Frenkie er is. Ik had me geen betere thuiskomst voor hem kunnen bedenken. Welkom in je nieuwe leven lief vriendje."

Lees meer over
Monique WestenbergAndré Hazes