doutzen point

Doutzen Kroes over presentatie songfestival: 'Er is gebeld'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPDoutzen Kroes over presentatie songfestival: 'Er is gebeld'
RTL

"Good evening, Europe!" Het zou zomaar kunnen dat Doutzen Kroes (34) deze woorden mag uitspreken tijdens het Eurovisiesongfestival in Rotterdam volgend jaar. Het model is namelijk benaderd door de organisatie van het songfestival.

"Ik vind het allemaal veel te spannend"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Songfestivalkenner Aran Bade sprak Doutzen Kroes op de rode loper van de MTV EMA. Natuurlijk vroeg hij haar of ze al is gevraagd het songfestival te presenteren. "Dat kan ik helemaal niet joh", legt ze uit. Maar na flink doorvragen geeft ze toe dat ze al wel benaderd is. "Volgens mij is er wel gebeld al… Ik vind het allemaal veel te spannend."

Cornald Maas: ‘Presentatie songfestival wordt snel bekend’
Lees ook

Cornald Maas: ‘Presentatie songfestival wordt snel bekend’

Doutzen is dan misschien geen geboren presentatrice, ze ziet al wel een bepaalde rol voor haar weggelegd. "Ik zou het natuurlijk een hele eer vinden. Maar er zijn zo veel beteren in Nederland. Maar misschien kan ik dat stukje doen wat Gal Gadot voor Israël deed. Gewoon Nederlands laten zien en haring eten, patatjes…"

Doutzen is met haar internationale modellencarrière een van Neerlands beste exportproducten. Wie kent haar niet? Een andere Nederlander die over de grens een naam heeft opgebouwd is Michiel Huisman. Hij wordt ook genoemd als mogelijke presentator van het muziekfestijn. Het Friese model ziet het wel zitten om samen met de Hounting of Hill House-acteur te presenteren. "Oh met Michiel Huisman, dan doe ik het wel."

Lees meer over
Doutzen KroesEurovisiesongfestival