Omvergeblazen

Sylvie Meis onthult bizar geheim achter perfecte Insta-kiekjes

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Sylvie Meis onthult bizar geheim achter perfecte Insta-kiekjes
RTL

Het perfecte plaatje schieten voor Instagram is een doel dat iedereen weleens heeft. Maar bij de sterren lijkt dit áltijd wel het geval te zijn en dan vooral bij Sylvie Meis (41). De kiekjes van de kleine diva lijken altijd tot in de puntjes te zijn uitgedacht. Op Instagram onthult de blondine hoe ze dit voor elkaar krijgt.

Achter de schermen gaat het er een stuk minder glamoureus aan toe dan de foto doet blijken. Tenminste, dat is het geval bij Sylvie, die in haar Stories onthult hoe haar coupe altijd zo perfect valt. Er is één simpele truc: een bladblazer bij de hand houden. En daar heeft de kleine diva natuurlijk wel iemand voor die voor ieder kiekje de bladblazer precies zo houdt dat de wapperende haren van Sylvie er precies goed uitzien. 

Sylvie Meis heeft lak aan de regels en gaat voor gewaagde jurk
Lees ook

Sylvie Meis heeft lak aan de regels en gaat voor gewaagde jurk

Sylvie staat op Instagram natuurlijk bekend om haar beeldschone foto's en krijgt vele likes en comments over hoe prachtig ze er dit keer weer bijloopt. En één iemand in het bijzonder is enorm fan van de kleine dame, namelijk haar gloednieuwe verloofde. Hoe haar ex-man en de vader van haar zoontje Damian zich daarover voelt? Dat vertelt Rafael in de video hieronder. 

Lees meer over
Sylvie MeisInstagramFotografieFoto