Fashionisto

ZIEN: Harry Styles schittert in balletpakje met tutu

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesZIEN: Harry Styles schittert in balletpakje met tutu
RTL

Wat Harry Styles (25) ook aantrekt, de wereld kijkt mee. Het voormalige One Direction-lid maakte tijdens het MET Gala al furore met zijn feminiene verschijning, maar voor zijn optreden als host bij Saturday Night Live zette hij nog een tandje bij. De zanger verkleedde zich onder andere als ballerina voor de show.

Harry roept al tijden dat de grenzen tussen vrouwelijke en mannelijke kleding vervaagt en zet zich zo ook in voor gelijke rechten. De zanger gaat bij SNL tot het uiterste en wikkelt zich in een ballerina-outfit voor de show. Ook zijn outfits voor de optredens bij het programma hebben een vrouwelijk tintje. Voor zijn nummer Lights Up droeg hij een glitterpak met een behoorlijk diepe decolleté en tijdens het zingen van zijn nieuwe single Watermelon Sugar koos hij voor een roodroze pak.  

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Harry Styles komt in mei naar Ziggo Dome
Lees ook

Harry Styles komt in mei naar Ziggo Dome

Als host van Saturday Night Live kroop Harry ook in de huid van meerdere personages voor de comedystukjes. Zo speelde hij onder andere een chihauhau, een piloot en een gangster in de show. De zanger had de lachers op zijn hand. 

Binnenkort verschijnt het tweede album van Harry, getiteld Fine Line. De lp verschijnt op 13 december in de schappen en de zanger zal óók op tournee gaan. De Sign of the Times-zanger komt in mei naar de Ziggo Dome. Bekijk de video hieronder om alles te weten over de excentrieke stijl van Harry. 

Lees meer over
Harry StylesMuziekTv-programmaTelevisie