niets aan het handje

Katja Schuurman laat zich uit over 'seksverslaving'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPKatja Schuurman laat zich uit over 'seksverslaving'
RTL

Er gingen een tijdje geruchten rond dat Katja Schuurman (44) in behandeling was wegens een seksverslaving. De actrice wil duidelijk maken dat dit absoluut niet het geval is en deelt haar ervaringen op Instagram.

"Als dat verslaving is, dan hoop ik dat ik daarvan nooit genees"

Katja had even tijd voor zichzelf nodig, aldus haar post. "Nog een paar daagjes yoga, mediteren, wandelen, gesprekken met bijzondere mensen en tijd om me nieuwe routines eigen te maken", vertelt de actrice aan haar volgers. "Ik haat structuur, maar ik heb het meer nodig dan ik wilde inzien. ‘Real freedom comes from setting limitations here and there.’ Ik ben rustiger, krachtiger en meer in balans. Ik voel me bevoorrecht dat ik deze tijd voor mezelf heb kunnen nemen."

Katja Schuurman doet stapje terug: 'Even stilte'
Lees ook

Katja Schuurman doet stapje terug: 'Even stilte'

Maar dan wil ze ook reageren op de geruchten. "Zouden de bizarre geesten die absurde geruchten de wereld in slingeren, en al diegenen die zich journalist noemen, maar deze onzin hersenloos en zonder fact-checken overnemen, misschien in overweging willen nemen dat ik ouders en een dochter heb. Ik waardeer seks, ik hou van intimiteit, zoals de meeste gezonde mensen. Ik ben er ópener over geweest dan de meesten (das war einmal), maar verwar mijn plezier niet met zoiets serieus als verslaving. Als dat verslaving is, dan hoop ik dat ik daarvan nooit genees."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De krullenbol is altijd al openhartig geweest over haar seksleven, maar Katja's interview in Gert Late Night maakte de tongen los. Bekijk de video hieronder om te zien waarom. 

Lees meer over
Katja SchuurmanSeksVerslavingInstagram