bestemming: ware liefde

Berichtje: Love Island USA zie je nu bij Videoland

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandBerichtje: Love Island USA zie je nu bij Videoland
RTL

Zet je schrap voor liefde, lust en hele strakke badkleding. Oftewel: een nieuw seizoen van Love Island. Vanaf deze week kun je namelijk bij Videoland genieten van een groep nieuwe sexy singles die op zoek gaan naar ware liefde in het eerst seizoen van Love Island USA.

Ben jij na de grote finale van Love Island in een zwart gat gevallen? Niet getreurd, want het Love Island-avontuur gaat gewoon verder. Na een Australische, Nederlands en Engelse versie is het nu aan de Amerikanen de beurt om elkaar, en de kijkers thuis, te overtuigen van hun liefde. Vier weken lang gaan op het tropische Fiji op zoek naar hun true match.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Love Island-Aleksandra schijnt licht op 'breuk' Denzel
Lees ook

Love Island-Aleksandra schijnt licht op 'breuk' Denzel

Ga je het nieuwe seizoen volgen, let dan wel op voor spoilers. Het eerste seizoen van de Amerikaanse variant ging namelijk al op 9 juli van start bij CBS. En vanaf deze week geniet je dus ook elke dag van een aflevering bij de streamingdienst. 

In Love Island gaat een groep kandidaten op zoek naar ware liefde. De singles brengen zes weken door in een prachtige, luxueuze villa op een mooie locatie. De zoektocht naar ware liefde verloopt niet altijd even soepel. De singles moeten namelijk niet alleen de harten van hun mogelijke partner veroveren, maar ook die van het publiek. De kijkers bepalen namelijk welke deelnemers in de show blijven, maar ook welk stel ze willen kronen tot het sterkste koppel van het eiland. Welke deelnemers vinden de liefde, vormen het sterkste koppel én weten de kijkers voor zich winnen?

Seizoen 1 van Love Island USA zie je nu bij Videoland.

Lees meer over
Love Island