boven de grond

Ook Anita Witzier onder deelnemers Wie is de Mol?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPOok Anita Witzier onder deelnemers Wie is de Mol?
RTL

Ook Anita Witzier (58) doet mee aan twintigste seizoen van Wie is de Mol? Dat heeft Nu.nl zojuist bekendgemaakt. In de loop van de dag worden ook de laatste deelnemers onthuld.

Net zoals RTL Boulevard kreeg ook NU.nl een mysterieus doosje. In het boxje zaten memory-kaarten, die natuurlijk een hint waren naar haar programma Memories. Ook de tekst op de waaier wees op een programma van de blondine: De Reünie.

Dit is de tweede kandidaat van WIDM 2020
Lees ook

Dit is de tweede kandidaat van WIDM 2020

De eerste vijf deelnemers aan de nieuwe reeks van Wie Is De Mol? zijn dinsdag al bekendgemaakt. Het onthullen van kandidaten begon in de ochtend via LINDA.nl. Daar werd de naam van modeontwerper Claes Iversen gedropt. Vervolgens wist Tijd voor MAX te melden dat cabaretier en schrijver Johan Goossens ook in de reeks te zien is. AD kwam daarna met de naam van Jaike Belfor op de proppen.

Wij zelf mochten bekendmaken dat onze eigen Miljuschka Witzenhausen een van de deelnemers is. In de talkshow Beau werd presentator Buddy Vedder als laatste aan de lijst toegevoegd. En nu is daar dus ook Anita Witzier. Radio 2-dj Bart Arens onthulde vanmorgen ook al de deelname van Muzikant Rob DeKay. "Ik heb er heel veel zin in en vind het echt een eer om hieraan mee te doen", vertelde hij live op de radio.

Wie Is De Mol? gaat op 11 januari van start op NPO1.

Lees meer over
Wie is de Mol?