appeltje voor de dorst

Manon Meijers apetrots op wereldse prestatie Guus Meeuwis

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPManon Meijers apetrots op wereldse prestatie Guus Meeuwis
RTL

Manon Meijers (41) is maar wat trots op haar liefje Guus Meeuwis (47). De Brabander kondigde dinsdagavond aan volgend jaar een optreden te geven in New York. Kaartjes waren binnen twintig uur al volledig uitverkocht, waarna al snel een tweede concert bekend werd gemaakt. "Mijn superman", spreekt de styliste daarom trots op haar Instagram.

"Mijn superman"

Inmiddels is ook het tweede concert helemaal uitverkocht. "Trots", deelt Manon daarom vandaag bij een foto van zichzelf en de zanger. De zanger beklimt op 23 en 24 oktober het podium van de Webster Hall.

Met het concert in New York gaat er voor Guus een langgekoesterde wens om het rijtje ‘Londen, Parijs, New York’ compleet te maken, in vervulling. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Groot succes van Guus Meeuwis: nóg een concert in New York
Lees ook

Groot succes van Guus Meeuwis: nóg een concert in New York

De zanger viert volgend jaar uitgebreid dat hij 25 jaar in het vak zit. Dat doet hij ook vertrouwd met de vijftiende editie van zijn Groots met een zachte G-concerten. In juni staat de zanger traditiegetrouw in het Philips Stadion in Eindhoven. Ook duikt Guus de studio in voor een nieuw album en kondigt hij later nog meer speciale jubileumprojecten aan.

Er staat volgend jaar nog iets spannends op de planning: het huwelijk met zijn grote liefde Manon. Bij RTL Boulevard deden ze eenmalig en exclusief hun verhaal over het aanstaande huwelijk.

Lees meer over
Guus MeeuwisManon Meijers