trust nobody

Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen nemen MolTalk over

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© AVROTROSMarlijn Weerdenburg en Rop Verheijen nemen MolTalk over
RTL

Wie is de Mol? houdt de kijkers ieder jaar weer bezig. De vele verstopte hints en achtergehouden informatie zorgen voor complottheorieën en behoorlijk wat argwaan. In MolTalk komt het altijd deels boven tafel. En dit jaar kunnen de fans genieten met Marlijn Weerdenburg (36) en Rop Verheijen (44).

"Het is Anita Witzier!"

Oude Mol-kandidaten komen weer samen om het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? te bespreken in het wekelijkse programma MolTalk. Marlijn en Rop nemen het stokje over van Margriet van der Linden en Chris Zeegers. "Met een warm hart en vele dierbare herinneringen nemen we afscheid", laten de voormalige presentatoren weten. 

Huh?! Sarah Chronis wéér in Wie is de Mol?
Lees ook

Huh?! Sarah Chronis wéér in Wie is de Mol?

Ook denken Margriet en Chris nu al te weten wie de Mol is: "Het is Anita Witzier!" Of dit zo is, moet natuurlijk nog blijken uit de show. Als voorbereiding op het jubileumseizoen gaan Rop en Marlijn alvast de deelnemers onder de loep nemen, primeurs vertonen en oud-kandidaten ondervragen tijdens MolTalk: The Kick-Off op 4 januari. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

"Met pijn in ons hart hadden we al afscheid genomen van dit eenmalige avontuur. Maar nu mogen we weer op jacht, helaas voor ons niet in het buitenland", aldus Rop en Marlijn. De twee gaan napraten over het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? dat te zien is vanaf 11 januari om 20.30 uur op NPO1. 

Lees meer over
Marlijn WeerdenburgRop VerheijenMargriet van der LindenAVROTROSWie is de Mol?Tv-programmaTelevisie