Onder de eiffeltoren

André Hazes viert samen met Bridget Sinterklaas in Parijs

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAndré Hazes viert samen met Bridget Sinterklaas in Parijs
RTL

Het is een romantische avond voor het kersverse koppel Bridget Maasland (45) en André Hazes (25). Viert heel Nederland vanavond de verjaardag van de Goedheiligman, kiezen deze lovebirds ervoor om de drukte te ontvluchten en elkaar beter te leren kennen. En waar kan dat beter dan in het o zo romantische Parijs.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het was op zijn zachtst gezegd een nogal moeilijk begin voor de twee tortelduifjes. Onlangs maakte André bekend dat zijn relatie met Monique Westenberg stuk was gelopen. Niet lang daarna kwam het schokkende nieuws naar buiten dat Dré een nieuwe relatie heeft met niemand minder dan Bridget Maasland. Heel Nederland was in rep en roer, maar daar lijkt het stel zich helemaal niks van aan te trekken. 

Bridget: 'André en ik konden niet genieten door mediastorm'
Lees ook

Bridget: 'André en ik konden niet genieten door mediastorm'

Bridget zet op haar Instagram een foto waar ze samen met André geniet van Parijs. Eerder draaide de geruchtenmachine al overuren, toen de Leef-zanger een story plaatste met twee glazen wijn op Schiphol. Maar nu is het dan eindelijk bevestigd en zitten de verliefde duifjes heerlijk te genieten van de romantiek in de Franse hoofdstad. 

Dat de twee mediapersoonlijkheden al een tijdje erg gelukkig met elkaar zijn, valt niet meer te ontkennen. Bridget vergelijkt haar relatie met André zelfs met dat van gevallen sterrenkoppel Brad Pitt en Angelina Jolie. De twee vallen nu samen onder de noemer 'Brazes', zoals te zien is op haar nagels. 

© RTL Boulevard
Lees meer over
André Hazes jr.Bridget Maasland