IMANUELLES NIETES

Imanuelle Grives breekt met management

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPImanuelle Grives breekt met management
RTL

De voor drugshandel veroordeelde Imanuelle Grives (35) heeft gebroken met haar management, Artist's Ability. Dat meldt het AD. Jennifer Bouwmeester, werkzaam bij het artiestenbureau, vermeldt daarbij dat dat in goed overleg is besloten. Of het iets met Imanuelles veroordeling voor drugshandel te maken heeft, zegt Bouwmeester niet.

Via een woordvoerder laat de Rotterdamse actrice weten dat ze niet in hoger beroep gaat. Pas als ze haar straf heeft uitgezeten en de publiciteit rondom de zaak minder is, geeft Imanuelle weer interviews.

 

Imanuelle Grives moet twee jaar de cel in
Lees ook

Imanuelle Grives moet twee jaar de cel in

Deze zomer verkocht Imanuelle drugs op festival Tomorrowland. Ze kreeg een celstraf van twee jaar opgelegd door de Belgische overheid, maar hoeft in werkelijkheid veel minder tijd daadwerkelijk in de gevangenis door te brengen. Dat komt doordat er in België een regel geldt dat je bij celstraffen van één jaar of minder slechts één zesde hoeft uit te zitten. Imanuelle kreeg twee jaar, maar waarvan één voorwaardelijk. Dat betekent dat ze van die twaalf maanden er maar twee in de gevangenis door hoeft te brengen.

De actrice heeft tijdens haar voorlopige hechtenis al 54 dagen in de gevangenis doorgebracht. Daarom blijft er volgens haar advocaat nu nog maar een kleine week aan celstraf over: zes dagen om precies te zien. Het Openbaar Ministerie bevestigt dit ook.

Lees meer over
Imanuelle GrivesDrugsDrugshandelGevangenisBelgië