Tijd van bezorgdheid is voorbij

Nieuw gezin met Johnny Kraaijkamp maakt opwachting in GTST

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Geert de LangeNieuw gezin met Johnny Kraaijkamp maakt opwachting in GTST
RTL

Het wordt een drukke bedoening in het fictieve dorpje Meerdijk. Er zal namelijk een nieuw gezin haar opwachting gaan maken in Neerlands langslopende soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Niemand minder dan Johnny Kraaijkamp (65) zal aan het hoofd van het gezin staan.

Volgens producent EndemolShine is de komst van Johnny “onderdeel van een groter plan waarmee we 2020 in gaan”. Het doel is om verloren kijkers weer terug te winnen en te zorgen dat de soap weer 'persoonlijk, herkenbaar en dichtbij' wordt. Johnny Kraaijkamp zal aan het hoofd staan van deze familie als opa Henk. Cas Jansen, waarvan onlangs bekend werd gemaakt dat hij zijn rol als Julian Verduyn weer op zich zal nemen, zal zijn schoonzoon gaan spelen.

Oude GTST-bekende keert terug in Meerdijk
Lees ook

Oude GTST-bekende keert terug in Meerdijk

Daarnaast zal het gezin bestaan uit Saskia, gespeeld door Tamara Brinkman, en hun drie kinderen: Merel, Steef en Demi. De makers van de soap zijn momenteel druk bezig om de verhaallijnen realistischer en invoelbaarder te maken. Daarnaast zal de serie zich meer richten op familie, liefde en vriendschap. Ook de look en feel van de serie zal worden aangepast.

Ook is de slogan van de serie aangepast. “Voor je het weet zit je er helemaal in”, klinkt het nu. 

Vanaf 30 december is de familie Verduyn te zien bij RTL 4. Op Videoland nemen zij een week eerder (maandag 23 december) hun intrek in Meerdijk.

Lees meer over
Johnny Kraaijkamp jr.Cas JansenGTSTTv-programma