You're the one that I want

John Travolta en Olivia Newton-John houden ultieme Grease-reünie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @johntravoltaJohn Travolta en Olivia Newton-John houden ultieme Grease-reünie
RTL

Het was een magische nacht voor John Travolta (65) en Olivia Newton-Jon (71). De twee acteurs hulden zich weer in de outfits van hun iconische personages uit Grease voor een speciaal evenement rondom de film. Danny Zuko en Sandy Olsson zijn weer helemaal terug op Instagram.

"Grease is nog altijd het woord"

"Grease is nog altijd het woord", waarmee John in zijn Instagram-post refereert aan de iconische film. Samen met Olivia kroop de acteur weer in de huid van Danny Zuko en Sandy Olsson voor een speciaal sing-a-long evenement. "Voor het eerst sinds we de film maakten, hebben we de outfits weer aan! Ik ben zo gelukkig!", liet de actrice weten op social media. Het driedaagse event heet Meet 'N Grease, waar ook de beroemde auto's uit de iconische film te zien zullen zien.  

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Koper geeft Olivia Newton-John Grease-jack terug
Lees ook

Koper geeft Olivia Newton-John Grease-jack terug

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In 2018 vierden John en Olivia nog het 40ste jubileum van Grease. Hiervoor werd de musicalfilm voor eens weer in de bioscopen gedraaid. Ook gaven de acteurs aan wat hun favoriete onderdeel van de film was. "Olivia ontmoeten, zonder twijfel", reageerde John destijds. "Ik zou hetzelfde zeggen, omdat John me overtuigde om het te doen en dat was magisch", vertelde Olivia. 

Maar dat is niet het enige Grease-nieuws van de afgelopen tijd. HBO komt namelijk met een spin-off-serie van de klassieker. In Grease: Rydell High zouden zelfs een aantal van de originele castleden terugkeren. Bovendien blijven ze bij de tijd van de film, wat betekent dat het zich afspeelt in de jaren 60 en natuurlijk kunnen de nummers van Grease niet ontbreken. Dat belooft wat. 

Lees meer over
John TravoltaOlivia Newton-JohnFilmMuziekMusicalInstagram