ROYAL RUZIE

Foto Harry en Meghan ontbreekt tijdens toespraak Queen Elizabeth

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesFoto Harry en Meghan ontbreekt tijdens toespraak Queen Elizabeth
RTL

De jaarlijkse kersttoespraak van Queen Elizabeth (93) heeft een centraal thema: verzoening na een bewogen jaar. Want het was een moeilijk jaar voor de Britse royals. Toch lijkt The Queen zelf ook niet helemaal aan verzoening te willen doen. Tijdens de toespraak ontbreken er namelijk foto's van wat familieleden: Prins Harry (35), zijn vrouw Meghan Markle (38) én Prins Andrew (59).

"De weg is niet altijd even makkelijk"

Op de tafel naast de Britse koningin staan vier foto's, waar haar man, Prins Philip (98), Prins William (37) en zijn gezin op staan én een foto van Prins Charles (71) en zijn Camila (72). Vorig jaar waren Harry en Meghan wél te zien op de foto's naast The Queen. Twee maanden geleden viel het royaltywatchers ook al op dat een andere foto van Harry en Meghan verwijderd was. De banden lijken dus te zijn verslechterd de afgelopen tijd.

Queen Elizabeth bereidt zich voor op Kerstmis
Lees ook

Queen Elizabeth bereidt zich voor op Kerstmis

Het was een bewogen jaar voor het Britse koningshuis. Prins Philip was betrokken bij een auto-ongeluk en Prins Andrew raakte betrokken bij het schandaal rondom 'misbruikmiljardair' Jeffrey Epstein. Daar bovenop kwam nog eens dat Prins Harry bevestigde ruzie te hebben met zijn broer William. Ook Meghan Markle gaf aan een lastige tijd te hebben, nu ze door het leven gaat als royal.

In haar jaarlijkste toespraak zal Queen Elizabeth onder meer zeggen: "De weg is niet altijd even makkelijk en dit jaar mogen er misschien een paar hobbels in hebben gezeten, maar kleine stapjes kunnen een wereld van verschil maken." Of de relatie tussen Harry en Meghan en de rest van het koningshuis wat warmer zal worden, moet maar blijken.

Lees meer over
Koningin Elizabeth IIPrins PhilipPrins HarryMeghan MarkleKerstmisGroot-Brittannië