opscheppen

NikkieTutorials over groot huis: 'Hebben walkietalkies nodig'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @nikkietutorialsNikkieTutorials over groot huis: 'Hebben walkietalkies nodig'
RTL

Dat Nikkie de Jager (25) een ongekend succesvol jaar heeft gehad, was allang duidelijk. De YouTube-goeroe verdient dan ook bakken met geld met haar make-upvideo's. Samen met verloofde Dylan heeft ze een gigantisch huis gekocht. Er is echter één probleem: het is zo groot, dat ze elkaar soms niet kunnen vinden en dan walkietalkies moeten gebruiken om te communiceren.

"Willen jullie iets grappigs horen?"

In Nikkies nieuwste make-upvideo vertelt ze over de feestdagen en de look waar ze voor gaat. Haar familie en verloofde mogen namelijk de keuzes maken voor haar maquillage. Dylan is aan de beurt en moet de oogschaduw, zonder dat hij weet dat hij dat moet doen, bepalen. Maar dan doet Nikkie een bijzondere onthulling. "Willen jullie iets grappigs horen?", begint de YouTuber haar verhaal. 

NikkieTutorials mag Lady Gaga onder handen nemen
Lees ook

NikkieTutorials mag Lady Gaga onder handen nemen

"Sinds wij zijn verhuisd, wonen we in een heel groot huis", aldus Nikkie. "Ik ga niet liegen, het is behoorlijk ruim. En af en toe weten we niet waar de ander is. Dus we gebruiken dan walkietalkies." Vervolgens gebruikt ze het communicatiemiddel om Dylan te spreken. Het eindresultaat mag er zeker wezen, al zien we niet hoe Nikkies vriend reageert op haar volledige look. 

Nikkie onthulde dit jaar in het huwelijksbootje te gaan stappen met haar grote liefde Dylan. Bekijk de video hieronder over haar verloving. 

Lees meer over
NikkieTutorialsNikkie de JagerLiefdeRelatieYouTubeHuwelijkInstagramMake-upVlogger