new year, new love

Rachel Hazes is meer dan een beetje verliefd

Door RTL Boulevard/Story··Aangepast:
© ANPRachel Hazes is meer dan een beetje verliefd
RTL

Rachel Hazes (49) heeft geen eenzame kerst achter de rug. De weduwe van André Hazes is namelijk tot over haar oren verliefd! In weekblad Story vertelt ze over haar nieuwe vlam: Mike. "We wonen praktisch al samen", aldus Rachel.

"Ik was overtuigd dat ik tot mijn dood alleen zou blijven"

Rachel heeft een roerig jaar achter de rug. Toch heeft ze veel om dankbaar voor te zijn. Zo rekende ze af met haar depressie én herstelde ze het contact met haar zoon, André. Als klap op de vuurpijl is ze ook nog eens een nieuwe man in haar leven. "Mike is de allerliefste en meest attente man die er is", doet ze in het blad een boekje open. "Hij is zó romantisch! Echt niets is te gek voor hem als het om ons gaat."

Rachel Hazes: 'Ik koester dat ik weer contact heb met mijn kind'
Lees ook

Rachel Hazes: 'Ik koester dat ik weer contact heb met mijn kind'

Rachel kent haar Mike al een paar jaar vriendschappelijk, maar onlangs sloeg de vonk pas over. Ondertussen zijn ze al ongeveer zo’n 1,5 maand samen. De twee hebben het flink te pakken en brengen bijna elke dag samen door. “Hij is er elke avond en gaat ’s ochtends weer vroeg de deur uit", aldus de 46-jarige.

En dat gevoel is voor haar helemaal nieuw. Zelfs tijdens haar huwelijk met André had ze zulke sterke gevoelens niet. "Ik had niet verwacht dat ik ooit nog zó verliefd zou worden op een man. Ik was overtuigd dat ik tot mijn dood alleen zou blijven."

Lees meer over
Rachel HazesAndré Hazes