dat zal ze leeren

Fred van Leer mag na operaties eindelijk weer optreden

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPFred van Leer mag na operaties eindelijk weer optreden
RTL

Het lijkt erg goed te gaan met Fred van Leer (43). De stylist werd het afgelopen jaar maar liefst drie keer geopereerd wegens een heftige infectie in zijn schouder, maar deelt op zijn Instagram dat hij weer mag optreden.

"Ik kan jullie niet vertellen hoe blij ik ben"

Fred heeft flink wat fans moeten teleurstellen door meerdere voorstellingen van zijn theatershow Leer van Fred te annuleren. Helaas kon Fred niets anders wegens de heftige operaties die hij moest ondergaan. “Na zes weken mag ik morgen eindelijk weer op het podium staan”, schrijft een dolblije Fred op Instagram.

Na moeilijke periode heeft Fred van Leer 'mooiste kerst'
Lees ook

Na moeilijke periode heeft Fred van Leer 'mooiste kerst'

“Ik kan jullie niet vertellen hoe blij ik ben. Ik voel me sterk en fit”, vervolgt hij. Toch gaat het nog wel even duren voordat Fred weer helemaal boven jan is. “Ik ben nog lang niet waar ik moet zijn, maar het gaat goed komen.”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Na de derde operatie vertelde Fred dat hij een hardnekkige en heftige bacterie in zijn schouder had zitten. Even leek het erop dat hij zelfs de feestdagen in het ziekenhuis moest doorbrengen, maar gelukkig mocht hij op tijd naar huis van de artsen.

Lees meer over
Fred van LeerOperatie