glazen bol

Temptation-Fabrizio heeft genoeg van kritiek op relatie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandTemptation-Fabrizio heeft genoeg van kritiek op relatie
RTL

Het liefdesleven van Fabrizio Tzinaridis (27) wordt vaak onder de loep genomen. Dat komt mede door zijn deelname aan programma's als Temptation Island VIPS, maar ook door zijn fans die alles van hem willen weten. De spierbundel is het inmiddels wel een beetje zat dat elke nieuwe liefde wordt afgekraakt en daarom haalt hij uit op Instagram.

"Dat gaat ook weer lang duren"

"'Dat gaat ook weer lang duren’, ‘Ik geef ze 2 weken’, ‘Weer een ander’, enzovoort", begint Fabrizio op zijn Instagram. Het liefdesleven van de spierbundel trekt altijd behoorlijk veel aandacht. De breuk met Pommeline kwam als een shock voor de fans van het Temptation Island VIPS-stel. En het was helamaal een surprise toen bleek dat hij vreemd was gegaan en al een relatie erop had zitten. Inmiddels is hij alweer met een ander en is hij het zat dat iedereen er altijd maar een mening over heeft. 

Temptation-Fabrizio heeft een nieuwe liefde
Lees ook

Temptation-Fabrizio heeft een nieuwe liefde

"Mensen, laat 1 ding duidelijk zijn: voor zover ik weet, weet niemand wat er op zijn of haar pad zal komen als ze in een relatie stappen", gaat Fabrizio verder. "Niemand heeft een glazen bol, anders zou iedereen happily ever after leven. Jammer genoeg zit de wereld zo niet in elkaar. En zullen we op elkaar moeten vertrouwen." De realityster deed de onthulling van zijn nieuwe relatie onlangs in Cartalks, maar wilde niet bekennen wie de nieuwe vrouw in zijn leven is. Inmiddels blijkt het om de Vlaamse Lott te gaan. 

Fabrizio eindigt zijn Instagram-post met een boodschap. "Eerst voor je eigen deur vegen", aldus de Temptation-ster. "Ik draag mijn fouten uit het verleden mee in deze relatie en ik hoop ervan te leren. Ik kan alleen maar proberen om een betere man te zijn. Ik waardeer haar en zij kan langs mijn verleden kijken, daar rust onze basis op en ik zie het helder vanaf hier. En waar de tijd ons brengt, wie weet. Ik krijg er alvast geen genoeg van." 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In Temptation Gossip vertelde Fabrizio al openhartig over zijn relatiebreuk en nieuwe liefdes. Bekijk de video hieronder. 

Lees meer over
FabrizioPommelineTemptation Island VIPSTemptation IslandLiefdeRelatieInstagram