aanzoek?

Waylon verrast zijn gezinnetje met een tripje naar Parijs

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @official_waylon_musicWaylon verrast zijn gezinnetje met een tripje naar Parijs
RTL

Het jaar is goed begonnen voor Waylon (39) en Bibi Breijman (28). De zanger heeft zijn gezinnetje getrakteerd op een romantisch uitje naar Parijs, mét privéjet.

"Maar wow, wat een verrassing!"

Waylon is samen met zijn vriendin Bibi Breijman en hun eenjarige dochtertje Teddy naar de stad der liefde. "Weekend Parijs met de liefste... We beginnen het jaar in stijl!", schrijft de zanger bij de foto's van het tripje.

De zoon van Waylon, de zeventienjarige Dylan, is ook mee naar Parijs. De relatie tussen de zanger en zijn zoon verliep lange tijd stroef. De zanger kampte lang met een drugsverslaving, waardoor hij zijn zoon niet op de eerste plaats zette. In Chantals Pyjama Party vertelde hij dat de band ondertussen weer helemaal hersteld is. "Gelukkig ben ik tot inkeer gekomen en kon mijn zoon mij vergeven. Dat vind ik zo mooi van hem." Dylan kan nu dan ook uitstekend overweg met zijn kleine zusjes. "Hij is er bijna ieder weekend en is knettergek op zijn kleine zusje."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Bibi Breijman wil gezinnetje met Waylon uitbreiden
Lees ook

Bibi Breijman wil gezinnetje met Waylon uitbreiden

Ook Bibi deelt foto's vanuit het kleine privévliegtuigje: "Het was lekker vroeg vanochtend.... Maar wow, wat een verrassing!" 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het romantische tripje naar Parijs kan volgens een paar volgers van Bibi maar één ding betekenen: gaat Waylon haar daar ten huwelijk vragen? "Zou het? Dat zou echt zo mooi zijn. Het is een geweldig koppel", schrijft een van haar volgers. Of Waylon zijn liefje ook écht ten huwelijk gaat vragen, is nog even afwachten.

Lees meer over
WaylonBibi Breijman