onder de grond

Johnny de Mol stopt met Waar is De Mol?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Johnny de Mol stopt met Waar is De Mol?
RTL

De kogel is door de kerk: Jonny de Mol (40) zet voorlopig een punt achter zijn succesvolle programma Waar is De Mol? Dat liet de kersverse papa en presentator weten aan RTL Boulevard. Hij wil liever tijd doorbrengen met zijn groeiende gezinnetje.

"Het is een mooie tijd"

Eerder overwoog Johnny al om te stoppen met het programma. "Het is gewoon best wel heftig", sprak hij voor het eerst zijn twijfels uit in De Coen en Sander Show op Radio 538. "Het is gewoon best wel heftig. Zo met kinderen en de thuissituatie, en dan gewoon zes keer een week lang. Vroeger vond ik dat hartstikke leuk, maar nu ga ik daar nog eens heel goed over nadenken. Dus dit zou zomaar het laatste seizoen kunnen zijn", zei hij toen al.

Johnny de Mol voor de tweede keer vader geworden
Lees ook

Johnny de Mol voor de tweede keer vader geworden

De Down met Johnny-presentator maakte tijdens de feestdagen bekend voor de tweede keer vader te zijn geworden van een zoontje, Fender. In RTL Boulevard vertelt de papa nu dat de bevalling enorm vlotjes verliep. "Het ging heel goed, echt ongelofelijk. We kwamen om half zeven in het ziekenhuis, om half negen was ‘ie geboren en om half elf zaten we alweer thuis aan het beschuit met muisjes. Het is een mooie tijd", aldus Johnny.

Het stel werd vorig jaar april al ouders van zoon Johnny jr. Anouk, bekend van de meidengroep Kus, heeft ook een dochter uit een eerdere relatie.

Lees meer over
Johnny de Mol