birthday love

GTST-Marly in het zonnetje gezet door grote liefde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGTST-Marly in het zonnetje gezet door grote liefde
RTL

Na een pittig jaar waarbij de vriend van Marly van der Velden (32) een burn-out had, gaat het inmiddels een stuk beter. Mike Meijer brengt nu een ode aan zijn grote liefde op Instagram. De actrice is namelijk jarig en daarom spreekt hij uit zijn waardering uit voor zijn vriendin en moeder van zijn kinderen.

"Ze is lief, grappig, intelligent, ongelofelijk empathisch, mega knap, bijzonder en vooral de allerbeste moeder voor onze Sam en Jack!"

Mike doet een ode aan Marly omdat "deze ongelofelijke fantastische vrouw is vandaag 32 geworden", schrijft hij bij een selfie van de actrice. "Ik ken haar nu bijna 11 jaar en ze verrast me elke dag weer!", gaat hij verder. "En dat maakt haar zo bijzonder. Ze is lief, grappig, intelligent, ongelofelijk empathisch, mega knap, bijzonder en vooral de allerbeste moeder voor onze Sam en Jack!"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Dochtertje Marly van der Velden verkoopt koekjes op straat
Lees ook

Dochtertje Marly van der Velden verkoopt koekjes op straat

Op deze bijzondere dag voor Marly wil Mike haar eventjes in het zonnetje zetten. "Dat je maar heel gezond en gelukkig mag blijven!", aldus de vriend van de actrice. Bovendien staat hij stil bij het "heftige jaar" van de twee. "Maar elk jaar gebeuren er wel dingen die we niet verwachten. Het gaat erom wat je ermee doet en hoe je met elkaar omgaat. Hierin ben jij niet normaal sterk Marly. Ik bewonder dat aan je. Hoe jij dingen aanpakt en problemen probeert op te lossen is waanzinnig!"

Mike eindigt zijn ode met een lofzang voor Malry. "Ik ben ook mega trots op je hoe je alles onderneemt; als keihard werkende moeder, vindt je ook de tijd om met de meisjes samen te zijn", vindt de vriend van de GTST-ster. "En dat je de meisjes het allerbelangrijkst vindt! Je bent zo lief en zorgzaam naar ze. Liefde, dank je voor alles en dank dat we een team kunnen zijn! Ik houd van je."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het stel heeft de smaak weer te pakken gekregen het afgelopen jaar en richtten een eigen vlogkanaal op. Bekijk de video hieronder. 

Lees meer over
Marly van der VeldenGTSTLiefdeVerjaardagFamilieInstagram