prins op het witte paard

Geen sprookjesbruiloft voor Marly van der Velden

Door RTL Boulevard/Privé··Aangepast:
© Instagram @marlyvdGeen sprookjesbruiloft voor Marly van der Velden
RTL

Marly van der Velden is al zo'n tien jaar gelukkig met haar liefje Mike Meijer, maar van een huwelijk is het nooit gekomen. En de soapie moet het ook niet in haar hoofd halen om haar grote liefde ten huwelijk te vragen. "Als ik hem zou vragen, zegt hij zeker nee", aldus Marly in Privé.

Marly van der Velden vertelt stapelgek te zijn op haar Mike. Toch droomt de Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice niet van een sprookjesbruiloft. "Het is geen moetje voor mij. Toen ik jong was, dacht ik daar al niet echt aan. Soms hebben kinderen al dromen van hoe ze er dan op zo’n dag uit willen zien. Bij mij was dat niet. Als de kinderen ouder zijn, is het misschien leuk. Daarbij ben ik al een keer getrouwd, maar toen was het een GTST-huwelijk met Bing. Ik weet dus hoe een trouwjurk aanvoelt."

GTST: Noud Alberts verlaat Meerdijk voorgoed
Lees ook

GTST: Noud Alberts verlaat Meerdijk voorgoed

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Sowieso is het geen optie voor de inmiddels 30-jarige Marly om op haar knieën te gaan voor haar liefje, zo legt ze uit in Privé. "Als het er ooit van komt, moet het uit de koker van Mike komen. Hij wil ook niet anders, hij is van de oude stempel. Als ik hem zou vragen, zegt hij zeker nee. Dat weet ik nu al. Ik mag dat echt niet doen."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Getrouwd of niet, voor Marly voelt het gezinsleven met Mike en dochtertjes Sammy Rose en Jackie-Rey nu al aan als compleet. Toch zou het zomaar kunnen zijn dat er ooit nog een derde kindje komt. "Ik heb nog geen idee. Het is nu hartstikke mooi met z’n vieren. Toch sluit ik de komst van een derde kindje niet uit. Het is vooral belangrijk dat we nu even van elkaar genieten. Tussen de eerste en de tweede zit drie jaar, dus waarom niet zo’n leeftijdsverschil met een eventuele derde?"

Lees meer over
Marly van der VeldenGTST