hoor wie klopt daar kinderen

Soapveteraan Jef Alberts terug in GTST als Sinterklaas

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSoapveteraan Jef Alberts terug in GTST als Sinterklaas
RTL

Speciaal voor de feestdagen heeft Goede Tijden, Slechte Tijden een speciale Sinterklaas-leader gemaakt en daarin is een vertrouwd gezicht te zien. Niemand minder dan Bartho Braat zal namelijk, traditiegetrouw, weer zijn opwachting maken als Sint Jef.

"De goedheiligman is weer in het land en hij rijdt Meerdijk natuurlijk niet stilletjes voorbij"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Voormalig GTST-soapie Christophe Haddad verloofd
Lees ook

Voormalig GTST-soapie Christophe Haddad verloofd

Al jarenlang speelt Jef de rol van goedheiligman in Goede Tijden, Slechte Tijden. Zo keerde Bartho Braat ook vorig jaar terug naar zijn soaproots om de kinderen in Meerdijk van een pakje te kunnen voorzien. En dus zal de doorgewinterde soapie ook dit jaar weer afreizen naar zijn vrienden om samen pakjesavond te vieren.

In de aangepaste Sinterklaas-leader is Jef al te zien als Sinterklaas.

Hoewel Jef zichzelf goed heeft vermomd, zal de oplettende fan van Goede Tijden, Slechte Tijden de gepensioneerde kroegbaas al snel herkennen. 

Aan RTL Boulevard bevestigt RTL de terugkeer van Bartho Braat als Sinterklaas. "De goedheiligman is weer in het land en hij rijdt Meerdijk natuurlijk niet stilletjes voorbij. Rond 5 december is hij te zien in GTST. Sint wordt (weer) gespeeld door Jef en hij blijft ook na 5 december nog heel even hangen…"

Lees meer over
Bartho BraatGTST