twins

Maxime Meiland en dochtertje Claire zijn elkaars evenbeeld

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @maximemeilandMaxime Meiland en dochtertje Claire zijn elkaars evenbeeld
RTL

Maxime Meiland (23) is natuurlijk een mix van haar ouders Martien en Erica. Maar haar dochtertje Claire lijkt als twee druppels water op haar moeder. Dat wordt bewezen door een nieuwe selfie die de kasteeldame op haar Instagram deelt.

"Ze lijkt echt heel erg op jou"

Claire lijkt precies op haar moeder Maxime. De kasteeldame deelt op Instagram een selfie met haar dochtertje en de twee lijken sprekend op elkaar. De kleine meid is echter een stuk minder uit op kiekjes dan haar moeder, blijkt uit de tekst die de Chateau Meiland-ster bij het kiekje heeft geplaatst. "Claire moest worden gelokt met een lolly", aldus Maxime. "Die meid heeft niks met foto’s, maar hierbij wensen wij iedereen een heel fijn 2020." 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Maxime Meiland eindigt jaar met nieuwe look
Lees ook

Maxime Meiland eindigt jaar met nieuwe look

De dametjes doen de harten van Maxime's volgers smelten. "Wat een schatje die Claire", vindt er eentje. "Wat een mooie foto", aldus een ander. "Ze lijkt echt heel erg op jou", "Wat is het toch een mooi meisje" en "Lieve foto, ze lijkt op je" reageren een paar volgers onder de foto van Claire en Maxime. Ook ontvangen ze een hele hoop nieuwjaarswensen. Het gezin heeft het afgelopen jaar goed afgesloten met hun eigen wijn, zoals te zien is in de video hieronder. 

Lees meer over
Martien MeilandInstagramMoederLiefde