VOORSPEL

Dit is de trailer van Sex Education 2

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixDit is de trailer van Sex Education 2
RTL

Het was even wachten, maar de trailer van het tweede seizoen van de hitserie Sex Education staat online. Netflix heeft de trailer vandaag gereleased.

In de trailer is te zien dat de moeder van Otis haar intrede doet op de school van haar zoon. Ze zal daar leerlingen helpen met het praten over seks. Wat uiteraard tot ongemakkelijke situaties leidt voor hoofdpersoon Otis. Ondertussen blijven zijn medestudenten nog wel al hun seksgerelateerde problemen met hem delen. Eric, de beste vriend van Otis, lijkt ook eindelijk geluk te vinden in de liefde. Verder zit de hele trailer vol met ongemakkelijke situaties, zoals we die uit het eerste seizoen kennen.

Dit is wanneer Sex Education seizoen 2 te zien is op Netflix
Lees ook

Dit is wanneer Sex Education seizoen 2 te zien is op Netflix

In het eerste seizoen van Sex Education zagen we zien hoe de ongemakkelijke Otis, wiens moeder seksuologe is, samen met zijn vriendin Maeve Wiley een kliniek voor sekstherapie startte. De twee hielpen hun leeftijdsgenoten met allerlei situaties omtrent seks. Aan het einde van het eerste seizoen ontmoet Otis een ander meisje: Olga, met wie hij een relatie krijgt. Hij moet zijn eigen seksuele driften beheersen om hun relatie te doen slagen.

Vanaf 17 januari is het tweede seizoen van Sex Education te zien op Netflix.

Lees meer over
NetflixNetflixserie