over en uit

Igmar Felicia reageert op breuk Fien Vermeulen

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @igmarfeliciaIgmar Felicia reageert op breuk Fien Vermeulen
RTL

Fien Vermeulen (28) maakte gisteren via Instagram bekend dat ze niet langer meer samen is met Igmar Felicia (29). Igmar bleef opvallend stil, maar reageert nu dan toch met een statement.

"Dat ene Igmar zijn relatie uit is, vind ik meer iets dat ene Igmar lekker met zijn eigen omgeving gaat bespreken"

"Voor iedereen die mij nu vragen stelt in DM over mijn relatiestatus: de wereld staat in brand, Trump maakt oorlog met Iran en Jinek vs. Op1 is al een mediaoorlog op zich", schrijft hij dinsdagavond op Instagram. Volgens de 29-jarige zijn er wel belangrijkere dingen in het leven dan zijn relatiestatus. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Fien en Igmar zetten punt achter hun relatie
Lees ook

Fien en Igmar zetten punt achter hun relatie

Naast deze ene post is hij niet van plan nog meer woorden vuil te maken over de breuk. Zo schrijft hij: "Dat ene Igmar zijn relatie uit is, vind ik meer iets dat ene Igmar lekker met zijn eigen omgeving gaat bespreken."

De dj van Radio 538 en de nieuwslezeres, die vooral bekend is van haar deelname aan Expeditie Robinson, leerden elkaar kennen bij Qmusic. In oktober 2017 stapte Igmar over van SLAM! naar Qmusic, waar hij samen met Mattie Valk en Fien Vermeulen het ochtendprogramma Mattie, Fien & Igmar ging presenteren. In de zomer van 2018 verhuisde Igmar naar de avond, toen Mattie voortaan in de ochtend gezelschap kreeg van Marieke Elsinga. Vorig jaar verhuisde hij naar Radio 538.

Lees meer over
Igmar FeliciaFien Vermeulen