overschaduwd

Kate Middleton viert 38ste verjaardag met nieuwe foto

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesKate Middleton viert 38ste verjaardag met nieuwe foto
RTL

Kate Middleton blaast vandaag 38 kaarsjes uit. De vrouw van prins William (37) plaatst daarom speciaal vandaag een nieuwe foto. Ze straalt!

"Iedereen bedankt voor de lieve berichtjes op de verjaardag van de hertogin van Cambridge!"

De foto is gemaakt door Matt Porteous, een van Kate's favoriete fotografen, en toont Kate zonder opsmuk. In een spijkerbroek en comfortabele trui zit ze relaxed op een hekje. "Iedereen bedankt voor de lieve berichtjes op de verjaardag van de hertogin van Cambridge!"

Kate Middleton hoopt dat haar kinderen Archie vaker zien
Lees ook

Kate Middleton hoopt dat haar kinderen Archie vaker zien

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het nieuws staat vandaag vol met het royaltynieuws rond Meghan Markle en Prins Harry. Zij maakten gisteren bekend een kleinere rol te willen spelen in het Britse koningshuis. Daardoor wordt de verjaardag van Kate bijna overschaduwd. Toch laten de hertog en hertogin van Sussex de verjaardag van hun schoonzus niet zomaar aan hen voorbijgaan. Zij reageren op Instagram: "We wensen de hertogin van Cambridge een hele fijne verjaardag!"

Veel royaltyfans vinden het volgens het Britse The Mirror niet chique dat Harry en Meghan hun nieuws vlak voor de verjaardag van Kate naar buiten brachten. "Ze kozen ervoor om hun bericht naar buiten te brengen voor Kate's verjaardag. Wat een leuk cadeau!", schrijft een fan boos. 

Russel Myjer, royaltyverslaggever bij The Mirror, reageert: "De hele wereld heeft het vandaag maar over één ding: het besluit van Harry en Meghan om een stap terug te doen als leden van de koninklijke familie. Kate viert haar verjaardag thuis met haar familie. Dat heeft ook haar voorkeur, aangezien de Sussexes een kernbom onder hun koninklijke carrière hebben gelegd."

Lees meer over
Prinses Kate