jong geleerd

Temptation-Yasmin vindt liefde bij 45-jarige ex Birgit Schuurman

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/VideolandTemptation-Yasmin vindt liefde bij 45-jarige ex Birgit Schuurman
RTL

Na de breuk met Thomas Cox (29) leek het even niet zo rooskleurig in het liefdesleven van Yasmin Karssing (25). De YouTube-persoonlijkheid verliet Temptation Island VIPS zonder liefde, maar heeft inmiddels zelf de verleider uitgehangen en een BN'er aan de haak geslagen.

"Gek op jou"

Temptation Island VIPS betekende het einde van Yasmins relatie met Thomas. De YouTubers gingen allebei vreemd in het programma, waarna ze besloten er een punt achter te zetten. Hoewel dat alweer een tijdje geleden is, leek de blondine de liefde niet opnieuw te vinden. Niets blijkt minder waar, ze heeft de ex van Birgit Schuurman aan de haak geslagen: de 45-jarige Arne Toonen. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Temptation-Joshua buiten levensgevaar na zwaar ongeluk
Lees ook

Temptation-Joshua buiten levensgevaar na zwaar ongeluk

"Gek op jou", schrijft Yasmin bij het eerste kiekje van haarzelf en Arne als koppel. De 45-jarige is regisseur en heeft bijvoorbeeld Baantjer Het Begin gemaakt. En Yasmins grote droom op dit moment is om daar een rolletje in te scoren. Het zou niet de eerste keer zijn dat Arne met zijn liefje samenwerkt, zo deed hij dat ook met ex Birgit bij de film Black Out in 2012. Samen kregen ze uiteindelijk zoontje Chico, maar aan hun huwelijk kwam in februari 2019 een eind. 

De heftige tijden die Yasmin heeft meegemaakt in Temptation Island VIPS vielen haar zwaar, zoals ze vertelt in haar aflevering van Temptation Gossip hieronder. 

Lees meer over
Arne ToonenBirgit SchuurmanThomas CoxLiefdeTemptation Island VIPSRelatieInstagram