misser

YouTuber Kaj van der Ree beschuldigd van wangedrag

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP YouTuber Kaj van der Ree beschuldigd van wangedrag
RTL

YouTuber Kaj van der Ree (28) wordt door meerdere minderjarige meisjes beschuldigd van seksueel overschrijdend gedrag. Op Twitter wordt hij onder meer hard aangepakt door YouTube-maker Laiza Vunderink. Eerder deze week werd de presentator er al van beticht dat hij Nikkie de Jager wilde 'outen' in een aflevering van Nieuwspunt.

"Toen ik 14 was stuurde hij me foto’s"

Op Twitter is te lezen dat Laiza Vunderink hard uithaalt naar Kaj. Ze beschuldigt hem openlijk van seksueel overschrijdend gedrag en plaatst ter bewijsvoering delen van een privégesprek dat een vriendin van haar met Van der Ree voerde op Instagram. "Eerst stuurt zijn vriendinnetje me hele smeekberichten en dat het allemaal normaal is om met een 15-jarige dingen te doen", schrijft Laiza, "maar nu stuurt Kaj wel dit naar een meisje na alle tweets die eruit zijn door iedereen. Als het allemaal zo normaal is, waarom dan zo bang?"

 

YouTuber Kaj van der Ree over 'outen' NikkieTutorials
Lees ook

YouTuber Kaj van der Ree over 'outen' NikkieTutorials

Het balletje is gaan rollen nadat Laiza hem ervan beschuldigt foto's te hebben gestuurd. "Toen ik 14 was stuurde hij me foto’s van zijn piemel en liet hem zien op Skype en zei ‘met deze ga ik je ontmaagden’ terwijl hij in een relatie zat", meldt ze.

© Twitter-account @LaizaVunderink

Ook een ander meisje, dat anoniem wil blijven, deelt haar verhaal. "Hij belde ook vaak via Skype met die meid uit m’n klas, hij deed dan zijn kleren uit en zei dat ze ‘mee moest doen’. Vet smerig." Laiza zegt dat ze dezelfde ervaring heeft gehad met Kaj. "Dit deed 'ie ook bij mij en ik was 14." 

© Twitter-account @LaizaVunderink

De kwestie is ook al opgepakt door Mediacourant en de reacties stromen binnen op Twitter. In de uitzending van RTL Boulevard vanavond komen er meer details naar buiten.

Lees meer over
Kaj van der ReeSeksueel misbruikInstagramYouTube