Droevige dag

Gordon staat stil bij overleden moeder

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGordon staat stil bij overleden moeder
RTL

Hoewel het Gordon (51) tegenwoordig voor de wind lijkt te gaan, heeft zelfs de zanger weleens een dipje. Hij voelt zich een stuk beter na het afkicken, maar deelt op zijn Instagram dat hij erg behoefte heeft aan zijn moeder.

"Omdat je soms gewoon heel erg verlangt naar je moeder"

De zanger deelt een foto van zijn in 2010 overleden moeder. Bij de foto schrijft hij: “Omdat je soms gewoon heel erg verlangt naar je moeder om keihard uit te huilen en te horen dat alles goed komt."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Nuchtere Gordon vreest voor eenzaamheid
Lees ook

Nuchtere Gordon vreest voor eenzaamheid

Onder de foto krijgt de presentator flink wat liefdevolle reacties, als hart onder de riem. Zo delen Monique Westenberg en Sylvia Geersen allerlei hartjes. Estelle Cruijf schrijft: “Ik geef je knuffeltjes.”

Gordon besloot afgelopen juni om zijn leven rigoureus om te gooien. Hij probeert van zijn drank- en drugsverslaving af te komen en bezocht daarvoor een verslavingskliniek in Zuid-Afrika. Vooral nu mist hij de steun van zijn moeder. "Nee, het leven zonder moeder valt niet mee want wat heb ik haar nodig gehad de afgelopen maanden", liet hij eerder weten.

"Gewoon weer even kind zijn die zijn billen had gebrand en op de blaren moest zitten. Ik mis die veiligheid van iemand die onvoorwaardelijk van me hield, hoe stom ik ook geweest was. Ik weet zeker dat ze trots op me zou zijn na mijn tot inkeer en tot mezelf te zijn gekomen."

Lees meer over
Gordon