diep in de zee

Edsilia bedankte voor deelname Expeditie: 'Lijkt me torture'

Door RTL Boulevard/Beau Monde··Aangepast:
© Feriet Tunc voor Beau Monde Edsilia bedankte voor deelname Expeditie: 'Lijkt me torture'
RTL

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson gaat aanstaande donderdag van start bij Videoland. In de bijzondere editie gaan acht onbekende Nederlandse en acht onbekende Belgen de strijd met elkaar aan. Iets waar Edsilia Rombley (41) van gruwelt, zo vertelt ze in de nieuwste editie van Beau Monde.

"Daaraan meedoen lijkt me torture"

"Ik ben wel eens benaderd, maar daaraan meedoen lijkt me torture", vertelt ze in een interview. Op een onbewoond eiland zitten is niks voor de zangeres, die lijdt aan angst voor water. "Onder de zee zitten allemaal wezens en zo’n tropische vis heeft ook wel eens een bad day. Zul je net zien dat ’ie mij opeet", vertelt met een knipoog.

Een onbewoond eiland lijkt haar daarentegen heerlijk, maar dan 'om te chillen met een lekker hapje erbij'. Ze ziet zichzelf dan ook eerder in Heel Holland Bakt dan op een tropisch eiland. Edsilia: "Dáárvoor mogen ze me bellen!”

Edsilia Rombley treft voorbereidingen voor songfestival
Lees ook

Edsilia Rombley treft voorbereidingen voor songfestival

Expeditie Robinson NL vs BE is vanaf komende donderdag te zien op Videoland. In deze versie van het populaire programma nemen zoals vanouds onbekende Robinsons het tegen elkaar op. Geraldine Kemper en Bartel Van Riet presenteren de reeks, die zowel bij Videoland wordt uitgezonden als de Belgische zender VIER. Wij stellen de kandidaten alvast aan je voor in deze video:

Benieuwd naar het hele interview met Edsilia? De nieuwe Beau Monde ligt vanaf woensdag in de winkels.

Lees meer over
Edsilia RombleyExpeditie Robinson