LOVE IS IN THE AIR

Ook MAFS-Robin en Kimberly zijn eindelijk getrouwd

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Videoland/RTLOok MAFS-Robin en Kimberly zijn eindelijk getrouwd
RTL

Na zes afleveringen Married At First Sight is het dan ook eindelijk de beurt aan Robin (40) en Kimberly (34) om ja tegen elkaar te zeggen. En dat doet het kersverse koppel met volle overgave. Het lijkt vanaf het begin goed te boteren tussen de twee.

"Die eerste blik is goud waard en die was goed"

Na een aantal slokken prosecco voert het pas getrouwde stel hun eerste gesprek. Kimberly bekent eerst nog dat ze eigenlijk al twee glazen prosecco op heeft. "Om te ontspannen", zegt ze met een lach. Over Robin is ze louter positief. "Ik voel me op mijn gemak. Ik vind hem qua uiterlijk leuk. Ik geloof wel dat wij het met elkaar kunnen vinden." En ook haar man heeft er een goed gevoel bij. "Het is een prachtige vrouw om te zien, dus dat is fijn. We gaan een mooi avontuur aan samen", aldus Robin. Daar sluit zij zich volledig bij aan. "We hebben nu de tijd om het avontuur aan te gaan."

Verliefde MAFS-Thierry: 'Het is alsof we elkaar al jaren kennen'
Lees ook

Verliefde MAFS-Thierry: 'Het is alsof we elkaar al jaren kennen'

Ook de mensen om Robin en Kimberly heen hebben een goede eerste indruk van het paar. De moeder van Kimberly heeft er alle vertrouwen in. "Het is een leuke jongen, volgens mij." Vrienden van het stel zien het ook wel zitten. "Toen ik Robins blik zag toen Kimberly binnenkwam, dacht ik meteen dat het goed zit. Die eerste blik is goud waard en die was goed", zegt een vriend van Robin. Ellen, met wie Robin twaalf jaar een relatie had, heeft ook vertrouwen in de match. "Het is een leuke vrouw. Dat zit wel goed", vertelt zij.

We zagen natuurlijk ook nog de andere stellen in de aflevering van vandaag. Thierry (31) en Sanne (33) zijn nog steeds op huwelijksreis naar Italië. Tijdens die reis hebben zij het zelfs al over kinderen. Ze willen er allebei graag twee. Chantal (42) en Henk (47) zijn misschien wel het meest spraakmakende stel van het seizoen. Terwijl de kijkers thuis twijfels hebben over de match, lijkt het toch raak te zijn tussen de twee. Ze geven elkaar al geregeld kusjes en zelfs Chantal ziet het met vertrouwen tegemoet. "Ik ben nieuwsgierig naar wat het gaat brengen", aldus de blondine.

Married at First Sight maakt dit jaar veel tongen los op social media. Met name kandidate Chantal brengt veel teweeg bij de kijkers thuis. Presentator Carlo Boszhard en seksuologe Eveline Stallaart vertelden gisteren in RTL Boulevard wat Chantal nou de ster van de show maakt. Dat zie je in de video hieronder.

Lees meer over
RTL GroupMarried at First Sight