Heftige periode

Hersentumor ontdekt bij moeder Taylor Swift

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesHersentumor ontdekt bij moeder Taylor Swift
RTL

Verschrikkelijk nieuws voor de moeder van Taylor Swift (30). Er is namelijk een hersentumor bij haar ontdekt, zo vertelt de zangers tegenover Variety. Om er voor haar moeder te kunnen zijn heeft Taylor besloten om haar nieuwe tour in te korten.

"Het is een heel zware tijd voor ons als familie"

Normaliter gaat de zangeres op een maandenlange tournee langs allerlei arena’s, maar door de situatie met haar moeder geeft ze slechts vier grote concerten in Amerika. Taylor vertelt dat het een zeer moeilijke periode voor haar en haar familie is. “We weten niet wat er gaat gebeuren. We weten niet welke behandeling we gaan kiezen. Het leek ons op dat moment de beste keuze.”

Taylor Swift-docu eind van de maand op Netflix
Lees ook

Taylor Swift-docu eind van de maand op Netflix

Taylor maakte enkele jaren gelden al bekend dat haar moeder Andrea lijdt aan borstkanker. Deze ziekte keerde onlangs terug en tijdens de behandeling hiervan werd de tumor ontdekt. “"Ze was bezig met chemotherapie toen er ook een hersentumor werd gevonden. De symptomen bij een hersentumor zijn niet te vergelijken met wat we al hadden meegemaakt met kanker. Het is een heel zware tijd voor ons als familie."

Lees meer over
Taylor SwiftBorstkankerKanker