ooievaar is geland

Temptation-Rodanya bevallen van een zoontje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLTemptation-Rodanya bevallen van een zoontje
RTL

Beschuit met muisjes voor Rodanya en Morgan van Temptation Island! Zij zijn de trotse ouders geworden van zoontje Levay.

"Wij gaan nu even in alle rust genieten de aankomende weken"

Rodanya deelt een foto van het kleine ventje op Instagram. De kersverse moeder schrijft: "Zo ontzettend lief, mooi en nog zo klein. We zijn zo ontzettend trots op jou!" De knul heet Levay Ace en is geboren op 20 januari. "Alles gaat super goed en wij gaan nu even in alle rust genieten de aankomende weken."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Temptation-Rodanya openhartig over gezondheidsklachten
Lees ook

Temptation-Rodanya openhartig over gezondheidsklachten

De zwangerschap van de oud-deelneemster van Temptation Island ging niet zonder slag of stoot. Eerst hield ze haar volgers wekenlang in spanning wie nu de vader is van het kindje. Uiteindelijk maakte ze bekend dat het haar ex-vriend Morgan is. Aan het einde van haar zwangerschap had Rodanya last van een aangezichtsverlamming. Alles ups en downs legde ze zorgvuldig vast in haar vlog.

Morgan en Rodanya deden als stel mee aan Temptation Island en doorstonden het spel der verleiding. Eenmaal thuis ging Rodanya tóch de mist in. Morgan vertelt er alles over in Temptation Gossip: