door de jaren heen

Chantal Janzen plaatst lieve fotoreeks voor jarige zoontje James

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @chantaljanzen.officialChantal Janzen plaatst lieve fotoreeks voor jarige zoontje James
RTL

Naast presentatrice, musicalster, actrice én televisieproducent is Chantal Janzen (40) ook nog gewoon moeder. Haar oudste, James, mag vandaag alweer elf kaarsjes uitblazen en dat viert ze met haar Instagram-volgers.

"Hij is de allerleukste, allerliefste, allergrappigste van de hele wereld"

"Elf jaar geleden werd ik voor het eerst mama. Mama van de jongen die vanochtend met één grote big smile onze kamer kwam inlopen", blikt Chantal in een feestelijke post terug.

Aan de hand van een aantal kiekjes van de jarige James door de jaren heen, viert de presentatrice de bijzondere mijlpaal met haar fans. "Hij is de allerleukste, allerliefste, allergrappigste van de hele wereld. Ik hou oneindig veel van hem."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Chantal Janzen wil taboe op vagina wegnemen
Lees ook

Chantal Janzen wil taboe op vagina wegnemen

De veertigjarige mama wordt onder haar post overladen met felicitaties. Zo laten onder andere Kim-Lian van der Meij, Fockeline Ouwerkerk, Igone de Jongh, Shelly Sterk en Ellemieke Vermolen een lieve reactie achter. De vlag hangt trouwens ook uit bij Ellemieke, want haar zoontje is eveneens jarig.

Chantal heeft met haar man Marco nog een zoontje: Bobby. Marco heeft ook nog drie kinderen uit een eerder huwelijk: dochters Esmée en Isaa en zoon Zion.

Lees meer over
Chantal Janzen