van de baan

'James Corden rijdt wél zelf tijdens Carpool Karaoke'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images'James Corden rijdt wél zelf tijdens Carpool Karaoke'
RTL

Het internet ontplofte zowat toen afgelopen week een filmpje uitlekte waarop te zien is hoe talkshowhost James Corden (41) zijn fans al jaren in het ootje neemt. In de video is namelijk te zien hoe de auto waarin hij beroemdheden rondrijdt, niet door hem zelf wordt bestuurd. Een producer reageert nu op alle heisa.

"Slechts in een viertal afleveringen hebben we dit zo aangepakt"

In een video die een fan afgelopen week op Twitter deelde, is te zien dat de auto tijdens de opnames van het razend populaire onderdeel van The Late Late Show op extra wielen staat en wordt voortgetrokken door een vrachtwagen. Het filmpje, waarin volgens fan ook Justin Bieber te zien lijkt te zijn, werd donderdag massaal gedeeld op social media en levert talloze negatieve reacties op.

Fans geschokt: James Corden rijdt niet tijdens Carpool Karaoke
Lees ook

Fans geschokt: James Corden rijdt niet tijdens Carpool Karaoke

“We gebruiken zo’n aanhangwagen enkel bij stunts. Wanneer het echt onmogelijk is voor James om zelf te rijden dus. Dit omdat we de veiligheid absoluut willen garanderen", zegt Carpool Karaoke-producer Ben Winston nu over alle opheft op Twitter. "Slechts in een viertal afleveringen hebben we dit zo aangepakt. Tijdens de andere episodes reed James wel zelf."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
James Corden