doeg hè

'Prins Harry en Meghan Markle verhuizen deze zomer naar LA'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images'Prins Harry en Meghan Markle verhuizen deze zomer naar LA'
RTL

Canada, move over. Meghan Markle (38) en prins Harry (35) pakken deze zomer de biezen en vertrekken naar Los Angeles, zo vertelt een bron aan E! News. Het stel zou eerst willen settelen in Canada, maar de zomermaanden willen doorbrengen in de thuisstad van de voormalige actrice.

"Ze proberen alles op een rijtje te zetten en te kijken of het logistiek gezien mogelijk is"

Hoewel Harry en Meghan op dit moment hun nieuwe onderkomen in Canada tot in de puntjes aan het inrichten zouden zijn, lijkt het erop dat ze nóg een keer gaan verkassen. Het stel deed onlangs afstand van hun koninklijke titels en kondigden hun vertrek naar Noord-Amerika gelijktijdig aan. De Canadese plannen werden direct duidelijk, maar over Meghans thuisstad Los Angeles was nog niets duidelijk.

Meghan Markle schaamt zich rot voor prins Andrew
Lees ook

Meghan Markle schaamt zich rot voor prins Andrew

"Ze bekijken huizen online en zijn security-teams aan het interviewen", laat de ingewijde weten aan E! News. "Ze proberen alles op een rijtje te zetten en te kijken of het logistiek gezien mogelijk is." Bovendien zou Meghan een aantal eisen hebben voor haar nieuwe zomeronderkomen. "De hertogin van Sussex wil meetings thuis kunnen houden en ook haar vrienden kunnen uitnodigen voor partijtjes. Die twee dingen zijn het belangrijkst voor haar." 

Het vertrek van Harry en Meghan uit het Britse koningshuis verraste de fans van de royals. Maar wat staat hen allemaal te wachten nu ze afstand doen van hun titels? Je ziet het in de video hieronder. 

Lees meer over
Prins HarryMeghan MarkleKoningshuis