Nondeju

Kaarten Snollebollekes-festival binnen no time uitverkocht

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPKaarten Snollebollekes-festival binnen no time uitverkocht
RTL

De kaartjes voor het Total Loss Festival van Snollebollekes zijn in no time uitverkocht. Zaterdagochtend gingen alle tickets voor het festival van de Brabantse feestact binnen een kwartier over de digitale toonbank. "Nondeju! We zijn helemaal Total Loss!," laat het management weten.

"Mensen kunnen op verschillende muziek helemaal total loss gaan"

Het Total Loss Festival, dat voor het eerst wordt gehouden, vindt op 29 augustus plaats op het strandpark Aquabest in Eindhoven. Feestmuziek staat centraal op de acht verschillende podia. "Waar bij andere festivals de dj’s meestal op het hoofdpodium staan, is onze main stage voor de feestmuziek," zei Snollebollekes-frontman en festivalbaas Rob Kemps eerder.

"De dj’s treden op bij ‘Springen Nondeju’. Het is in alle area’s feest in verschillende genres. Mensen kunnen op verschillende muziek helemaal total loss gaan."

Snollebollekes en Kalvijn maken carnavalskraker
Lees ook

Snollebollekes en Kalvijn maken carnavalskraker

Behalve Snollebollekes treden meer dan zestig andere artiesten op. De 40.000 bezoekers kunnen kijken naar shows van onder meer Jan Smit, Gerard Joling, Frans Bauer, Vengaboys, Paul Elstak en Gebroeders Ko.

Het is een vruchtbaar jaar geweest voor Snollebollekes-zanger Rob Kemps, want naast twee uitverkochte Gelredomes is hij in 2019 ook nog eens voor het eerst vader geworden! Onze kersverse moeke-reporter Pauline ging op kraamvisite.