KON IK MAAR EVEN BIJ JE ZIJN

Gordon wordt geholpen door een 'hogere macht'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGordon wordt geholpen door een 'hogere macht'
RTL

Het gaat Gordon (51) voor de wind nadat hij is afgekickt in Zuid-Afrika. De presentator is opnieuw de studio ingedoken om nieuwe muziek te maken. Hij is daar volgens de zanger bij geholpen door een 'hogere macht': het universum.

"Het universum leidt me door alle diepe dalen"

Op Instagram deelt Gordon een foto waarop hij poseert met een beeld van Jezus. "Ik ben niet gelovig, maar geloof wel in een hogere macht: het universum," begint Gordon. De presentator haalt daar veel voldoening uit. "Het leidt mij sinds jaar en dag door diepe dalen naar de hoogste pieken." Daar voelt Gordon zich veilig en vertrouwd bij.

Gordon duikt de studio in voor nieuwe muziek
Lees ook

Gordon duikt de studio in voor nieuwe muziek

"Dat gekke stelsel heeft me weer behoed voor een hoop ellende", vervolgt Gordon. "Sterker dan ooit heb ik mijn weg teruggevochten om te zijn waar ik nu ben." Daarna gaat hij dieper in op het momentje dat hij had toen hij de bewuste foto liet maken. "In de handen van die hogere macht. Amen," besluit Gordon.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Een tijdje terug vertelde Gordon in RTL Boulevard dat het allemaal weer de goede kant op gaat met hem. Dat gesprek zie je in de video hieronder.

Lees meer over
Gordon