Pittig

Brad Pitt neemt Britse koningshuis op de hak in speech

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBrad Pitt neemt Britse koningshuis op de hak in speech
RTL

Zonder bij de BAFTA-uitreiking aanwezig te zijn heeft Brad Pitt toch gewonnen. Zondag won de 56-jarige acteur de award voor beste mannelijke bijrol voor zijn rol in 'Once upon a Time... In Hollywood'.

"Ik ga deze award Harry noemen"

In zijn toespraak neemt de acteur de Britten op de hak. "Hoi Groot-Britannië, ik hoorde dat je net weer single bent. Welkom bij de club." Aan het eind van zijn toespraak laat Pitt weten dat hij al een naam voor zijn nieuwe beeldje heeft bedacht: "Ik ga deze award Harry noemen, want ik kijk er erg naar uit om hem mee te nemen naar de Verenigde Staten."

Brad Pitt weigerde hoofdrol in The Matrix
Lees ook

Brad Pitt weigerde hoofdrol in The Matrix

Brad Pitt kon door omstandigheden niet bij de uitreiking zijn. Daarom gaf de acteur zijn dankwoord door aan zijn medespeelster Margot Robbie, die de award in ontvangst nam en namens hem de toespraak gaf.

Op onderstaande beelden is te zien dat ook prins William en Kate, die in de zaal aanwezig waren, wel konden lachen om de grappen. 

Of Brad Pitt er ook met een Oscar vandoor gaat voor zijn rol in Once upon a Time... In Hollywood, weten we volgende week zondag 9 februari. Dan vindt de 92e Oscars-uitreiking plaats. 

 

Lees meer over
Brad PittBafta's