DADDY COOL

Freek Bartels staat open voor het vaderschap

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPFreek Bartels staat open voor het vaderschap
RTL

Freek Bartels (33) is inmiddels een poosje gelukkig met zijn vriend Mick. De twee denken dan soms ook aan het vaderschap. In gesprek met magazine 'JAN' zegt de musicalster te fantaseren over het krijgen van een kind.

"Het lijkt me fantastisch om zo'n klein wezen te zien opgroeien"

Freek zou het ontzettend leuk vinden om een kind te krijgen. "Het lijkt me fantastisch om zo'n klein wezen te zien opgroeien", vertelt Freek. "Misschien, ooit. Het kan."

Ook Freek Bartels in Aida in Concert
Lees ook

Ook Freek Bartels in Aida in Concert

Mick, de vriend van Freek, wil eerst een treetje lager beginnen. Met een hond. En dat heeft Mick op een gewiekste manier afgedwongen. "Hij heeft al tegen z'n vrienden gezegd dat-ie een hond van me krijgt. Dat heeft hij echt slim aangepakt, want iedereen begint er nu over: 'Freek, wat leuk dat je een hond voor Mick gaat kopen!' Die hond komt er dus sowieso, daar heb ik me bij neergelegd."

Freek en Mick ontmoetten elkaar via Tinder, nog geen jaar geleden. Toch voelt het alsof de twee elkaar al jaren kennen. "Het is heerlijk om dingen waarover ik twijfel aan hem voor te leggen, hij kan iets heel helder uitleggen en is veel zakelijker dan ik."

Lees meer over
Freek Bartels