WEEMOEDERSCHAP

Chantal Janzen blikt terug op haar tweede zwangerschap

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPChantal Janzen blikt terug op haar tweede zwangerschap
RTL

De jongste zoon van Chantal Janzen (40), Bobby, is inmiddels twee jaar oud. De presentatrice blikt met een foto op Instagram die tijdens haar zwangerschap is gemaakt terug op die periode.

"Even een shout-out naar alle mensen werkzaam in de zorg"

Aanleiding voor het plaatsen van de foto zijn opnames voor Chantals programma Chantal Komt Werken. "Vandaag werk ik als kraamverzorgster", begint Chantal. "Vanaf de eerste minuut ben ik weer onder de indruk van het prachtige werk in de (kraam)zorg."

Chantal Janzen plaatst lieve fotoreeks voor jarige zoontje James
Lees ook

Chantal Janzen plaatst lieve fotoreeks voor jarige zoontje James

Daarna blikt Chantal terug op de kraamhulp die haar destijds na de bevalling van Bobby heeft geholpen. "Deze foto is een paar dagen voor mijn tweede bevalling gemaakt, om de kraamverzorgster te laten zien hoe ik er op dat moment uitzag. Een kraamverzorgster, genaamd Sofie, die uiteindelijk een ware engel was voor mij, voor Bobby en voor ons hele gezin."

Vervolgens wendt Chantal zich tot de mensen die werkzaam zijn in de (kraam)zorg. "Wat hebben jullie toch prachtig, zwaar, uniek en veel te weinig beloond werk. Jullie werk en zorg in deze eerste kwetsbare dagen na een geboorte zijn zo ongelofelijk waardevol. Ik hoop dat jullie je dat nog steeds beseffen!" besluit Chantal.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Waar Chantal Komt Werken een vervolg krijgt, is dt niet zo voor Chantals Pyjama Party. Meer daarover vertelt de presentatrice in de video hieronder.